Arvomme kilon karkkia toukokuussa liittyneiden jäsenten kesken

Toukokuun 2018 aikana Leader Länsi-Saimaa ry:n jäseniksi liittyneiden kesken arvotaan kilo karkkia Kaakkois-Suomesta! Myös aiemmin liittyneet, toukokuun loppuun mennessä vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat mukana arvonnassa.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet yksityiset ihmiset, yhdistykset ja yhteisöt. Liittymällä jäseneksi tuet oman asuinseutusi kehittämistyötä ja voit osallistua toimintamme suunnitteluun ja ohjaamiseen. 

Jäsenemme saavat vuosittain 1-2 jäsentiedotetta, jossa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, alueen hankkeista ja muista ajankohtaisista asioista. Järjestämme myös erilaista ohjelmaa, kuten tutustumisretkiä, joille jäsenet pääsevät muita edullisemmin. 

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 10 € yksityisiltä ihmisiltä ja 20 € yhteisöiltä. Jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun tilille: FI78 5415 0020 0133 53

Kirjoita viestiosioon jäsenen / yhdistyksen nimi ja sähköpostiosoite (yhdistyksen jäsenmaksuissa myös yhteyshenkilön nimi). Muistathan ilmoittaa tai päivittää yhteystietosi myös toimiston sähköpostiin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai oheisen lomakkeen kautta!

Tärkeintä jäsenyydessä on se, että osoitat kannattavasi maaseudun kehittämistyötä. Suuri jäsenmäärä todistaa, että asukkaat kannattavat toimintaamme. Pidetään yhdessä Länsi-Saimaan alue elinvoimaisena!

 

Haemme KaakonKantri-viestintähankkeeseen osa-aikaista sisällöntuottajaa

Leader Länsi-Saimaa ry toimii paikallisena kehittäjänä Lappeenrannan seudulla yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhdistys myöntää Leader-tukea maaseudun kehittämishankkeisiin sekä maaseudun mikroyritysten kehittämiseen. 

Haemme KaakonKantri-viestintähankkeeseen osa-aikaista sisällöntuottajaa

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien yhteinen viestintähanke, joka tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014-2020 rahoitusmahdollisuuksista ja ohjelman tuloksista Kaakkois-Suomessa. Hanketta hallinnoi Leader Länsi-Saimaa ry.

Haemme KaakonKantrille sisällöntuottajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen (50 % työaika) 1.8.2018 – 31.1.2020. Lisätyötä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan muista hankkeista. 

Valittavalla henkilöllä tulee olla erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja verkottumistaidot, kyky kirjoittaa käytännönläheisiä juttuja sekä hyvät some-viestintävalmiudet. Edellytämme kokemusta sisällöntuotannosta, valokuvaamisesta, some-tiedottamisesta ja sähköisten alustojen päivittämisestä.

Eduksi katsomme kokemuksen hanketoiminnasta. Lisäksi edellytämme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sujuvaa suomen kielen taitoa, tehtävään soveltuvaa koulutusta, mahdollisuutta oman auton käyttöön ja joustaviin työaikoihin.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, monipuolisen ja kiinnostavan työn ja mahdollisuuden vaikuttaa työn toteutustapaan. Työpiste on Lappeenrannan satamassa. Koeaika on 4 kuukautta.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sunnuntaihin 27.5.2018 kello 24:00 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestin aiheeksi ”sisällöntuottaja”. Lisätiedot: Saija Räty, p. 050 466 4480, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.kaakonkantri.fi

 

18-29-vuotias nuori, haluaisitko lähteä seikkailemaan Skotlantiin?

Amaze me Leader -seikkailuseminaari järjestetään Skotlannissa Dumfries & Gallowayn alueella 5.-12.8.2018. Viikon seikkailun aikana saat uusia kokemuksia, kansainvälisiä ystäviä ja ideoita yrittäjyydestä. Samalla tutustut, miten voit vaikuttaa oman kotiseutusi kehittämiseen ja siihen, mitä Leader-rahoituksella on saatu aikaan niin Suomessa kuin Skotlannissakin. Seikkailuun osallistuu noin 60 nuorta eri puolilta Eurooppaa. 

Viime kesän vastaavassa seikkailussa Suomessa mukana olleet nuoret saivat huikean ja ikimuistoisen kokemuksen, lue lisää.

Osallistuminen ja matka seikkailuleirille Skotlantiin on maksutonta lukuun ottamatta 100 euron osallistumismaksua. Lisäksi nuori tarvitsee oman vakuutuksen, englannin kielen taitoja, perusvarusteet matkalle vaihteleviin majoitusolosuhteisiin ja mahdollisuuden sitoutua vaiheittain etenevään ohjelmaan. Valmistautumisviikonloppu järjestetään 16.-17.6.2018, varsinainen seikkailu on 5.-12.8.2018. Lisäksi syyskuussa järjestetään jälkikokoontuminen.

Ilmoita kiinnostuksesi ja kysy lisää Leader Länsi-Saimaasta (Terhi Ojanen, puh. 045 668 9007 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Juri Savtschenko, puh. 045 214 9412, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Mikäli olet jo nyt varma, että haluat mukaan, täytä ilmoittautumislomake Leader Piällysmiehen sivuilla. Täydennyshaku on käynnissä, hae mukaan heti!

Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastattelun perusteella.

Huom. Mukaan lähtevien nuorten tulee asua Lappeenrannan maaseutualueilla (mukaan lukien Joutseno ja Ylämaa) tai Lemillä, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella.

Katso seikkailuseminaaria esittelevä video (Facebookissa).

Attachments:
Download this file (AML-tiedote hakijalle.pdf)Tiedote hakijalle[ ]

Terhi Ojasesta yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja 1.12.2018

Leader Länsi-Saimaan hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi Terhi Ojasen (FM). Hän seuraa tehtävässä yhdistyksen pitkäaikaista toiminnanjohtajaa Sirpa Onttista. Terhi  aloittaa toiminnanjohtajana 1.12.2018 sitä ennen hän toimii VIVA-hankkeen hankevetäjänä ja 1.8.2018 alkaen vt. toiminnanjohtajana.

 

 

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Kipparinkatu 1
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake