Amaze Me Leader- seikkailu 2018 Skotlannissa

Amaze Me Leader -seikkailu järjestetään tänä vuonna Skotlannissa Dumfries & Gallowayn alueella. Meidän alueelta matkaan lähti Anssi, Kasperi, Kirsi ja Matleena.

Voit seurata facebookissa nuorten kokemuksia sivulla https://www.facebook.com/AmazeMeLeader/ ja muuten somessa #AmazeMe2018

18-29-vuotias nuori, haluaisitko lähteä seikkailemaan Skotlantiin?

Amaze me Leader -seikkailuseminaari järjestetään Skotlannissa Dumfries & Gallowayn alueella 5.-12.8.2018. Viikon seikkailun aikana saat uusia kokemuksia, kansainvälisiä ystäviä ja ideoita yrittäjyydestä. Samalla tutustut, miten voit vaikuttaa oman kotiseutusi kehittämiseen ja siihen, mitä Leader-rahoituksella on saatu aikaan niin Suomessa kuin Skotlannissakin. Seikkailuun osallistuu noin 60 nuorta eri puolilta Eurooppaa. 

Viime kesän vastaavassa seikkailussa Suomessa mukana olleet nuoret saivat huikean ja ikimuistoisen kokemuksen, lue lisää.

Osallistuminen ja matka seikkailuleirille Skotlantiin on maksutonta lukuun ottamatta 100 euron osallistumismaksua. Lisäksi nuori tarvitsee oman vakuutuksen, englannin kielen taitoja, perusvarusteet matkalle vaihteleviin majoitusolosuhteisiin ja mahdollisuuden sitoutua vaiheittain etenevään ohjelmaan. Valmistautumisviikonloppu järjestetään 16.-17.6.2018, varsinainen seikkailu on 5.-12.8.2018. Lisäksi syyskuussa järjestetään jälkikokoontuminen.

Ilmoita kiinnostuksesi ja kysy lisää Leader Länsi-Saimaasta (Terhi Ojanen, puh. 045 668 9007 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Juri Savtschenko, puh. 045 214 9412, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Mikäli olet jo nyt varma, että haluat mukaan, täytä ilmoittautumislomake Leader Piällysmiehen sivuilla. Täydennyshaku on käynnissä, hae mukaan heti!

Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastattelun perusteella.

Huom. Mukaan lähtevien nuorten tulee asua Lappeenrannan maaseutualueilla (mukaan lukien Joutseno ja Ylämaa) tai Lemillä, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella.

Katso seikkailuseminaaria esittelevä video (Facebookissa).

Attachments:
Download this file (AML-tiedote hakijalle.pdf)Tiedote hakijalle[ ]

Terhi Ojasesta yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja 1.12.2018

Leader Länsi-Saimaan hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi Terhi Ojasen (FM). Hän seuraa tehtävässä yhdistyksen pitkäaikaista toiminnanjohtajaa Sirpa Onttista. Terhi  aloittaa toiminnanjohtajana 1.12.2018 sitä ennen hän toimii VIVA-hankkeen hankevetäjänä ja 1.8.2018 alkaen vt. toiminnanjohtajana.

 

 

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Kipparinkatu 1
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake