Haemme Lappeenrannan toimistollemme HANKEVETÄJÄÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Leader Länsi-Saimaa ry toimii paikallisena kehittäjänä Lappeenrannan seudulla yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhdistys myöntää hanke- ja yritystukia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman mukaisiin toimenpiteisiin.

Haemme Lappeenrannan toimistollemme HANKEVETÄJÄÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii yhteistyökykyä, kehittäjähenkeä, hallinnollista osaamista, kielitaitoa ja joustavaa otetta työhön.

Edellytämme hakijalta lisäksi

EU-hanketoiminnan ja yritystoiminnan tuntemusta
kykyä toimia sekä kansallisessa että kansainvälisessä verkostossa
kirjallista ja suullista esiintymistaitoa
viestinnällistä otetta ja hyviä verkostoitumistaitoja
oman auton käyttömahdollisuutta
soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Työ alkaa VIVA -tiedonvälityshankkeen toteuttamisella sopimuksen mukaan ja jatkuu toiminnanjohtajan tehtävissä.  Tehtäviin kuuluu kehittämisstrategia OIVAn toimeenpano, seuranta ja arviointi. Strategian toimeenpanon keskeinen osa-alue on hankkeiden suunnittelun ja toteutuksen ohjaaminen. Lisäksi toiminnanjohtaja on yhdistyksen neljän työntekijän esimies. Työsuhde on kokopäiväinen ja voimassa toistaiseksi. Tehtävän rahoitus on sidottu Leader Länsi-Saimaa ry:n Leader -rahoitukseen ohjelmakaudella 2014-2020. Työsuhteeseen sovelletaan 4kk koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 28.2.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Viestin otsikoksi merkitään Työpaikkahakemus.

Lisätiedot toiminnasta, tehtävistä, strategiasta ja VIVA -hankkeesta: www.leaderlansisaimaa.fi tai toiminnanjohtaja Sirpa Onttinen p. 040 734 3053

 

Attachments:
Download this file (VIVAhs160218.pdf)VIVAhs[ ]

Yrittäjä-aamiainen Joutsenossa pe 23.2.

Leader Länsi-Saimaa ja Etelä-Karjalan Yrittäjät järjestävät aamiaistapaamisen joutsenolaisille yrittäjille perjantaina 23.2. klo 8.00 kahvila Joutsenessa.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja näkymistä sekä vaihtamaan kuulumiset! Paikalla ovat Leader Länsi-Saimaan yritystukineuvoja Juri Savtschenko, Etelä-Karjalan Yrittäjistä Pasi Toropainen ja Tarmo Soronen, Lappeenrannan kaupunginvaltuutetut Juha Turkia ja Karoliina Ahtiainen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Kakkola.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu Yrittäjien tapahtumakalenterin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Juri Savtschenko, p. 045 214 9412 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kahvila Joutsen sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 7, 54100 Joutseno.

TERVETULOA!

Pk-yrittäjät saavat jatkossa yritystukea myös kierrätyskoneiden hankintoihin

Maa- ja metsätalousministeriön tiedote  30.3.2017 

Valtioneuvosto on 30.3.2017 hyväksynyt maaseudun yritysrahoitusta koskevan asetusmuutoksen. Jatkossa maaseutualueilla sijaitsevat pk-yritykset voivat hakea yritysrahoitusta käytettyjen koneiden ja laitteiden hankkimiseen. Täsmennykset ja muutokset ovat lainsäädäntöä selkeyttäviä ja niillä yhdenmukaistetaan käytäntöjä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014–2020 yritysrahoituksen sekä muun julkisen rahoituksen välillä. Muutokset tulevat voimaan 1.4.2017.
– Asetusmuutoksen jälkeen investointeja voidaan tehdä monipuolisemmin ja resursseja säästäen, toteaa ylitarkastaja Juuso Kalliokoski maa- ja metsätalousministeriöstä.
Käytetyn tekniikan hankkimiselle pitää olla selkeät perustelut. Pääosa rahoituksesta suunnataan edelleen uusien koneiden ja laitteiden hankkimiseen.

Maaseudun yritysrahoituksella on huomattava vaikutus maaseutualueiden pienten ja keskisuurten yritysten uudistumiselle ja kilpailukyvylle ja sillä edistetään myös työllisyyttä. Rahoituksen tavoitteena on monipuolistaa yritysrakennetta ja lisätä maaseudun elinvoimaa. Suomi rahoittaa osan tuesta ja osa saadaan EU:n maaseuturahastosta.

Maaseutuohjelman yritysrahoituksen avulla moni aloittava tai toimintaansa kehittävä pk-yritys voi ponnistaa eteenpäin kotimaassa tai kansainvälisille markkinoille.
– Ohjelman toteutus on käynnistynyt vauhdikkaasti. Noin 70 miljoonan euron tuen kannustamana pk-yritykset ovat panostaneet investointeihinsa 200 miljoonaa euroa yksityistä rahoitusta. Uusia yrityksiä on perustettu ja käynnissä on lähes 300 miljoonan euron rakentamis-, kone- ja laiteinvestoinnit sekä näitä koskevat toteutettavuustutkimukset, kertoo Kalliokoski.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
ylitarkastaja Juuso Kalliokoski, p. 029 516 24 70, juuso.kalliokoski(at)mmm.fi

Leader -rahoituksen  suuntaaminen 1.9.2017 lähtien

Leader Länsi-Saimaa ry  suunnataa Leader-rahoituksen  tuenhakijoille  1.9.2017 lähtien toistaiseksi elinkeinollisiin kehittämishankkeisiin ja yritystukiin sekä yhteisöllisiin teemahankkeisiin.

 

Hankerekisteri on julkaistu

 

Maaseutuviraston ylläpitämä hankerekisteri on julkaistu osoitteessa www.maaseutu.fi.

Hankerekisteristä löydät tiedot Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta ohjelmakaudella 2014–2020 rahoituksen saaneista hankkeista ja yritystuista.

 

Hankerekisteristä voit selata esim. oman alueesi Leader- ryhmän tai Ely- keskuksen rahoittamia hankkeita tai voit hakea tietoa tietyn aihepiirin hankkeista. Hankerekisteristä saa tiedot hankkeiden kokonaisrahoituksesta. Kokonaisrahoitus sisältää hankkeen saaman tuen ja yksityisen rahoituksen. Tuesta osa on kansallista rahoitusta ja osa rahoituksesta tulee EU:n maaseuturahastosta.

 

Rekisterin tiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa. Paperipäätöksen saaneiden hankkeiden tiedot päivitetään rekisteriin myöhemmin.

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Kipparinkatu 1
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake