Tehotonnit-teemahankkeen haku aukeaa 21.1.2019!

Tehotonnit -teemahankkeen haku on auki 21.1.2019 – 31.3.2019. Hanke on tarkoitettu yhdistysten pienille (n. 1 000-10 000 euron) investoinneille (tuki 50 %), jotka kohentavat asuinympäristöä, kunnostavat yhteisiä tiloja ja parantavat niiden energiataloutta tai kehittävät investointien avulla vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Investoinnit voivat olla kone-, laite- ja kalustoinvestointeja sekä rakentamista tai remontointia. Osan omarahoituksesta voi korvata talkootyöllä.

Lue lisää Tehotonnit-hankkeesta tai kysy lisätietoja Tiina Sirppiniemeltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 045 135 2804.

Avoimet ovet uudessa toimistossamme 31.1. kello 14-18

Avoimet ovet Leader Länsi- Saimaan uudessa toimistossa torstaina 31.1. kello 14-18

Osoite: Raatimiehenkatu 18, 2.krs, Lappeenranta

Tietoa yhdistyksille suunnatusta Tehotonnit-teemahankkeesta, nuorten Kipinärahoista ja tietenkin myös yritys- ja hanketuista! Kahvittelun lomassa voit kertoa mitä odotat Leader-työltä seuraavalla ohjelmakaudella 2021-2027. 

Samaan aikaan, samassa paikassa: Kino KaakonKantri! Ohjelmistossa non stop –lyhytelokuvia kaakkoissuomalaisista yrityksistä ja hankkeista. Tarjolla tietenkin pop cornia ja karkkia! 

Tervetuloa!

 

Yrittäjäaamiainen Taipalsaarella ma 21.1.

Leader Länsi-Saimaa yhdessä Taipalsaaren kunnan ja Etelä-Karjalan Yrittäjien kanssa järjestävät aamiaistapaamisen taipalsaarelaisille yrittäjille maanantaina 21.1. klo 8.00 Taipalsaaren kunnantalolla.

Maittavan aamiaisen lisäksi pääset tutustumaan uuteen kunnanjohtajaan Kari Kuuramaahan. Tule kertomaan yrityksestäsi ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu Yrittäjien tapahtumakalenterin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Lisätiedot: Juri Savtschenko, p. 045 214 9412 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Taipalsaaren kunnantalo sijaitsee osoitteessa Kellomäentie 1, 54920 Taipalsaari

TERVETULOA!

Yrittäjäaamiainen Joutsenossa pe 8.2.

Leader Länsi-Saimaa ja Etelä-Karjalan Yrittäjät järjestävät aamiaistapaamisen joutsenolaisille yrittäjille perjantaina 8.2. klo 8.00 kahvila SatamanTornissa.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja näkymistä sekä vaihtamaan kuulumiset! Paikalla ovat Leader Länsi-Saimaan yritystukineuvoja Juri Savtschenko, Etelä-Karjalan Yrittäjistä Pasi Toropainen ja Tarmo Soronen, Lappeenrannan kaupunginvaltuutetut Juha Turkia ja Karoliina Ahtiainen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Kakkola.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Juri Savtschenko, p. 045 214 9412 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kahvila SatamanTorni sijaitsee Joutsenon veneseuran tiloissa osoitteessa Poijutie 4, 54100 Joutseno.

TERVETULOA!

Terhi Ojasesta yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja 1.12.2018

Leader Länsi-Saimaan hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi Terhi Ojasen (FM). Hän seuraa tehtävässä yhdistyksen pitkäaikaista toiminnanjohtajaa Sirpa Onttista. Terhi  aloittaa toiminnanjohtajana 1.12.2018 sitä ennen hän toimii VIVA-hankkeen hankevetäjänä ja 1.8.2018 alkaen vt. toiminnanjohtajana.

 

 

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Raatimiehenkatu 18, 2. kerros
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake