Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa tämä artikkeli

Haemme tiedottajaa ja sisällöntuottajaa

Leader Länsi-Saimaa ry on Lappeenrannan seudulla toimiva paikallinen kehittäjä, joka toimii yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhdistys myöntää Leader-rahaa maaseudun mikroyritysten kehittämiseen ja maaseudun kehittämishankkeisiin.

Etsimme Kaakonkantrin Kiri -hankkeeseen tiedottajaa ja sisällöntuottajaa. KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien yhteinen viestintäkanava, joka tiedottaa monikanavaisesti Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014-2020 rahoitusmahdollisuuksista ja ohjelman tuloksista Kaakkois-Suomessa. Hanketta hallinnoi Leader Länsi-Saimaa ry.

Haemme tiedottajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen ja sisällöntuottajaa osa-aikaiseen (60 %) työsuhteeseen KaakonKantrin Kiri -viestintähankkeeseeen.

Valittavilla henkilöillä tulee olla erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja verkottumistaidot, kyky kirjoittaa käytännönläheisiä juttuja sekä hyvät some-viestintävalmiudet. Edellytämme kokemusta sisällöntuotannosta, valokuvaamisesta, some-tiedottamisesta ja sähköisten alustojen päivittämisestä.

Tiedottajalta edellytetään lisäksi organisointikykyä sekä kokemusta vaikuttavuusviestinnästä ja hankkeen hallinnoinnista. Sisällöntuottajalta toivotaan lisäksi videoiden käsikirjoitus-, kuvaamis- ja editointiosaamista.

Eduksi katsomme kokemuksen hanketoiminnasta sekä eri EU-rahastojen tuntemusta. Lisäksi edellytämme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sujuvaa suomen kielen taitoa, tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön ja joustaviin työaikoihin.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, monipuolisen ja kiinnostavan työn ja mahdollisuuden vaikuttaa työn toteutustapaan. Työpiste on Lappeenrannan keskustassa, mutta työ edellyttää matkustamista koko Kaakkois-Suomen alueella. Koeaika on 4 kuukautta.

Tehtävät ovat määräaikaisia. Ne alkavat 1.2.2020 ja päättyvät joulukuussa 2022.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 3.1.2020 kello 16:00 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestin aiheeksi ”tiedottaja” tai ”sisällöntuottaja”.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Terhi Ojanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella torstaina 2.1.2020 klo 9-14.