Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa tämä artikkeli
Yrittäjien kansainvälistymisilta - etätilaisuus 8.12.2020 klo 17-18.30

Yrittäjien kansainvälistymisilta - etätilaisuus 8.12.2020 klo 17-18.30

Tervetuloa kuulemaan pienyrittäjien kokemuksia kansainvälistymisestä ja mitä mahdollisuuksia kansainvälistyminen voi yrityksellesi tuoda! Samalla pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa!

Kokemuksistaan kertovat mm. Sirje Kuusik Kuusikun luontotilalta, Kylli Eller Piesta Kuusikarun maatilalta, Nina Lappalainen Innalanmäen tilalta ja Heli Varjakoski Klamilan seutu ry:stä.

Kenelle?
Tilaisuus on tarkoitettu pienyrittäjille ja paikallisia palveluita tuottaville yhdistyksille. Sinulle, jos tarjoat paikallisia tuotteita tai palveluita. Tuotat paikallista ruokaa tai sen raaka-aineita, toimit matkailualalla, kädentaitojen alalla, maatilayrittäjänä, kyläkauppiaana tai myyt paikallisia tuotteita tai palveluista. Haluat saada oppia ja kokemuksia kansainvälistymisestä.

Zoom-etätilaisuus – ilmoittaudu viim. 7.12.!
Tilaisuus järjestetään Kaakkois-Suomessa Leader Länsi-Saimaan, Etelä-Karjalan Kärki-Leaderin ja Leader Sepran alueen toimijoille yhtäaikaisesti.
Ilmoita osallistumisestasi 7.12 mennessä:
- Leader Länsi-Saimaa (Lappeenrannan seutu): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0443774517 (Heikki)
- Etelä-Karjalan Kärki-Leader (Imatran seutu): riina@Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 044 086 3506
- Leader Sepra (Kotkan-Haminan seutu): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 2774515

Tarkempi ohjelma klo 17-18.30

 • Mitä SEIC- hanke on? Verkostot Suomessa ja kansainvälisyys www.seic.ee/fi
  o hankkeen tavoitteet ja toimet
 • Osallistujien aikaisempia kokemuksia hankkeesta, kansainvälistymisetä sekä yrittäjävaihdosta
  o Sirje Kuusik. Kuusikun luontotila, majoitusta, http://kuusikunaturefarm.ee/ 
  o Kylli Eller, Piesta Kuusikaru maatila, www.piesta.ee/en/ 
  o Heli Varjakoski, Klamilan Seutu ry, kyläyhdistys, Virolahti https://klamila.fi/klamilan-seutu-ry/ , kyläyhdistyksellä on käsityömyymälä
  o Nina Lappalainen, Innalanmäen tila, Taipalsaari , https://innalanmaki.fi/  
  Uusi osallistuja. Odotukset hankkeelta ja www.seic.ee/fi -sivuston käyttö yrityksen markkinointiin.
 • keskustelua ja toiveita kansainvälisyydestä. Sovitaan jatkotoimista.

Tilaisuuden järjestää Seic -hanke, jossa suomalaiset pienyrittäjät ja yhdistykset tekevät yhteistyötä virolaisten ja latvialaisten toimijoiden kanssa. Hanketta toteuttavat Kaakkois-Suomen neljä Leader-ryhmää ja Leader Viisari Keski-Suomesta, pääkoordinaattori on Leader Sepra. Lue hankkeesta lisää täältä.

Tutustu hankkeesta tehtyihin videoihin:

- Kokemuksia Seic 1-hankkeesta kertovat Piia Viljansuo Piian herkut-yrityksestä ja Heli Varjakoski Klamilan seutu ry:stä
- Mukaan Seic 2-hankkeeseen Nina Lappalainen Innalanmäen tilalta kertoo, mitä hän odottaa kansainvälistymiseltä.