Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa tämä artikkeli

27.-29.4.2023 Opintoretki Etelä-Viron keltaisille kehyksille

Eteläisen Kymenlaakson ja Imatran seudun kuntiin on pystytetty 18 vihreää Leader-maisemakehystä. Leader Sepra on toteuttanut kehysreittihankkeen yhteistyössä Etelä-Karjalan Kärki-Leaderin, Virossa Tarton alueen Leader-ryhmien sekä Pohjois-Irlannissa sijaitsevan Picture This -reitistön toimijoiden kanssa. Nyt jatkamme kansainvälistä yhteistyötä kehysalueiden ja -reittien kehittämisen osalta.

27.-29. huhtikuuta on tilaisuus lähteä Etelä-Viroon tutustumaan alueen keltaisiin kehyksiin, kehysreittiin sekä kehittämistyöhön, jota alueen matkailuyritykset reittiin liittyen tekevät. Tapaamme paikallisia aluekehittäjiä sekä matkailutoimijoita. Työkieli on englanti. Poimitaan uudet ideat tuliaisiksi kotiin!

Matka on kolmipäiväinen, sen hinta on 380 euroa (lähtö Lappeenranta) sisältäen matkat, yöpymisen (2hh) sekä ohjelman aterioineen. Yhden hengen huone 100 euron lisämaksusta (viidelle ensin varanneelle). Ota yhteyttä Heikki Heimalaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 2149412).
Sitovat varaukset 23. maaliskuuta mennessä. Laskun eräpäivänä on 30. maaliskuuta.  

Katso lisätiedot liitteestä!