Ohjeita hankkeen toteuttajalle

Leader -toimisto avustaa hankkeen toteuttajia kaikissa hankkeen vaiheissa. Rahoitusta saaneille hankkeille järjestetään koulutusta ja tarvittaessa koulutusta saa myös henkilökohtaisesti. Jos olet epävarma tai haluat neuvoja, ota yhteyttä Leader –toimistoon.

Lue rahoituspäätös huolellisesti läpi mieluiten yhdessä kirjanpitäjän kanssa (anna myös rahoituspäätöksen kopio kirjanpitäjälle). Rahoituspäätöksessä kerrotaan mm. montako kertaa vuodessa tai hankkeen aikana voi hakea maksatusta. Jos joku yksityiskohta mietityttää, ota yhteyttä Leader-toimistoon.

Maksatuksen hakeminen

Valitse hanketyyppisi mukainen maksuhakemus. Samalta sivulta löytyvät tarvittavat liitelomakkeet.

Maksatushakemus tehdään Hyrrässä. Jos olet jättänyt rahoitushakemuksen paperilomakkeella, myös maksatus tulee tehdä paperilomakkeella. Maksatuspäätöksen tekee Hämeen Ely-keskus.

Ota yhteyttä Leader-toimistoon, jos tarvitset neuvoja maksuhakemuksen tekemiseen!

Yritystukien maksatus

Lue rahoituspäätös huolellisesti läpi mieluiten yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Rahoituspäätöksessä kerrotaan mm. montako kertaa vuodessa tai hankkeen aikana voi hakea maksatusta. Jos joku yksityiskohta mietityttää, ota yhteyttä Leader-toimistoon!

Maksuhakemuslomakkeet julkaistaan myöhemmin.

Tuki maksetaan jälkikäteen toteutuneiden kustannusten mukaan. Ota yhteyttä Leader-toimistoon, jos tarvitset neuvoja maksuhakemuksen tekemiseen!

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Raatimiehenkatu 18, 2. kerros
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake